Social media & beeld training

Bent u een zzp'er of kleine ondernemer en wilt u social media (meer) voor uw business in zetten? Houd er dan rekening mee dat beeld een grote rol speelt in het plaatsen van social media berichten.
Maar hoe, wanneer en waar plaats je het juiste bericht? En wat is dan eigenlijk het juiste bericht?

Samen met Uw Mediaproducties en VisionAir heeft CR Communicatie een social media & beeld training samen gesteld voor de kleine, zelfstandige ondernemer!
De combinatie van kennis opdoen over de social media kanalen en er goed beeldmateriaal bij maken, maakt deze training uniek.
Eigenaar van VisionAir, Johan Pielman leert de deelnemers, als professioneel fotograaf en drone- & cameraman, de fijne kneepjes van foto en video en geeft handige tips voor het maken van beeldmateriaal met de eigen smartphone. “Ik kom camera-mogelijkheden op mijn mobiel tegen die ik hiervoor niet kende” aldus een van de deelnemers.
Céline ten Kate van CR Communicatie neemt als deskundige op het gebied van de diverse social media kanalen de cursisten mee in de social media wereld en geeft bruikbare tips, do’s en don’ts.
Arie Lunenborg van Uw Mediaproducties zorgt voor het operationele, commerciële & organisatorische deel van de training die één dagdeel in beslag neemt waarbij per keer ruimte is voor maximaal vier deelnemers.
Voor meer informatie, neem gerust contact op!

Contact

Neem gerust contact met mij op via celine@crcommunicatie.nl of bel
06 - 47 99 82 54.

Uiteraard is CR Communicatie ook te vinden op social media!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

8.30 t/m 17.00 uur

In het weekend ben ik bereikbaar voor noodgevallen.

Social media

Volg jij mij al op social media? Nee? Klik dan op de onderstaande logo's om mij te volgen.